Lasagna

Ingredienten:

Gehakt 500 gr
Uien (gesnipperd) 2 st
Champignons 1 bakje
Paprika 1 st
Melk 250 ml
Water 250 ml
Zout en Peper Naar Smaak
Knor Lasagna Combinatiepak

Bereidingswijze:
Bak de gehakt rul. Snijd ondertussen de champignons in plakken
en de paprika in blokjes. Als de gehakt gaar is, bak dan de uien,
de paprika en de champignons mee. Na een paar minuten giet je de
meld en het water bij het gehaktmengsel. Strooi het zakje met
lasagnakruiden erbij en roer goed. Laat even inkoken. Vet ondertussen
een flinke ovenschaal in met boter. Giet twee sauslepels met saus
in de schaal. Leg dan 2 bladen in de lengte en 1 blad overdwars op de saus.
Herhaal dit tot alle bladen op zijn. Eindig met een laag saus en zorg
ervoor dat alle bladen bedekt zijn. Bedek de schaal met kaas. Bak de lasagna
In een voorverwarmde oven van 160 graden in ongeveer 60 minuten gaar.
Word de bovenkant te snel bruin temper de oven dan wat.

Opmerking:
Knor heeft een combinatiepak waarin een zakje voor de saus,
en een pakje met lasagnabladen zit. Op het pak staat dat je meer
water en melk moet gebruiken. Doe dit NIET. De lasagna word dan veel te nat.