Macaroni Gratin

Ingredienten:

Macaroni elleboogjes 500 gr
Gehakt (gekruid) 250 gr
Hamblokjes 200 gr
Italiaanse Groentemix 500 gr
Uien 1 st
Geraspte Kaas 100 gr
Knoflook 2 tl
Vloeibare bouillon 2 el
Olie

Bereidingswijze:
Kook de macaroni gaar. Fruit in de olie de gesnipperde ui met de knoflook.
Rulbak hierin de gehakt en voeg de ham erbij. Voeg de groentenmix toe en bak
dit geheel 5 minuten. Meng hier de bouillion door. Schep de gare macaroni
door het groentemengsel en doe dit in een ovenschaal. Strooi hier de geraspte kaas over.
Laat het gerecht in de oven gratineren op ongeveer 180-200 graden celcius.

Opmerking:
In plaats van de groentemix kan je ook in blokjes gesneden paprika en champignons
gebruiken. Of een andere combinatie van groenten. Ook kan je de vloeibare bouillon
vervangen door wat verse bouillon of wat water en een klein bouillonblokje