Pasta di Mama

Ingredienten

Magere Hamlappen 500 gr
Uien (middelgroot) 6 st
Tomatenpuree 6 grote blikjes
Zout, peper en olijfolie Naar Smaak

Bereidingswijze
Giet een flinke scheut (3 a 4 eetlepels) olijfolie in een grote soeppan pan.
Snijdt ringen van de uien en fruit deze in de olie.
Snijdt de hamlappen in stukjes en voeg deze bij de uien.
Fruit ook het vlees even goed aan, maar niet laten verkleuren.
Doe ook de tomatenpuree in de pan.
Fruit dit nog lekker even door om de tomatenpuree te ontzuren.
Blus af met flink wat water (pan vol).
Laat dit alles goed inkoken tot de saus op de juiste dikte is.
Op smaak brengen met zout en peper (en eventueel met knoflook).

Opmerking
De saus moet erg lang inkoken en is dus niet zo even snel gemaakt.
Serveer een pasta ‘el dente’ bij de saus. En vergeet de gerastpte kaas niet.