Pad Thai

Ingredienten:

Rijstnoedels 200 gr
Limoen 1 st
Ketchup 4 el
Vissaus 4 el
Bruine basterdsuiker 2 el
Kipfilet 300 gr
Eieren 3 st
Witte Kool 120 gr
Prei 100 gr
Paprika 100 gr
Rode ui 60 gr
Rode peper 1 st
Taugé 125 gr
Arachide olie 3 el

Bereidingswijze:

Doe de noedels in een ruime kom en bedek ze ruim met kokend water.
Dek af met vershoudfolie en laat 10 minuten staan.
Pers ondertussen de limoen uit en meng deze met de ketchup, vissaus en de suiker.
Snijd de kip in blokjes en hak de de pinda’s in stukjes. Klop de eieren los met peper en zout.
Verhit 1 el olie in de wok en roerbak de ei in ongeveer 1 minuut.
Schep ze uit de wok en zet apart. Doe de rest van de olie in de pan.
Roerbak de kip en de groenten in ongeveer 4 minuten.
Voeg het ketchup mengsel, de ei, taugé en noedels toe.
Roerbak nog een minuut. Strooi de pinda’s erover en serveer direct.

Opmerking:
Lekker met verse koriander.