Franklin’s Classic BBQ Sauce

Ingredienten:

Ketchup 1 3/4 cup
Water 1/2 cup + 2 tbsp
Apple Cider Vinaigre 1/4 cup + 1 tbsp
Witte azijn 1/4 cup + 1 tbsp
Bruine suiker 1/4 tbsp
Worcestershire sauce 2 tbsp
Zwarte peper 1 1/2 tsp
Kosher zout 1 1/2 tsp
Chilipoeder 1 tbsp
Komijn 1 tbsp
Citroen 1 st

Bereidingswijze:
Doe alle ingrediënten in een sauspan en warm rustig op over een medium vuur.
De saus hoeft niet te koken. Alle ingrediënten hoeven slechts te smelten en te integreren.
Als dat gebeurd is haal het van het vuur en laat het afkoelen.

Opmerking:
In een gesloten pot is BBQ Sauce redelijk lang houdbaar in de koeling (ongeveer 1 maand).
Voor gebruik evt opwarmen. Lekker op pulled pork en ribs.